Boph
Boph Boph Boph
Boph
Boph Twitter Volg ons op twitter
You tube Bekijk ons youtube kanaal
Boph
Appstore
Aanvraag Boph Account
OverzichtSchermenFunctiesBeoordelingenPrijzenContact
Beoordelingen
Dux International is een groothandel in meubelleder en kunstleder. Wij zijn een toeleverancier voor de meubelindustrie, meubelstoffeerders en projectinrichters binnen de Benelux en Duitsland. Levering uit voorraad, snelheid en up to date zijn is onze “key to succes”. Daar hoort dan ook een gedegen organisatie en structuur bij.

Bij de start van Dux International in 2007 hebben wij bewust de keuze gemaakt om met AccountView te gaan werken, een goed en duidelijk programma met alle mogelijkheden om met behulp van de diverse modules als groothandel goed en gestructureerd te kunnen functioneren

Als handelsonderneming in deze concurrerende tijden dienen wij altijd over de juiste informatie te kunnen beschikken om adequaat en dynamisch op de wensen en behoeften van onze klanten in te kunnen spelen.

We waren dan ook meteen erg enthousiast toen Edmond van Gestel met het Boph-idee naar ons toe kwam en een presentatie van de mogelijkheden voor ons verzorgde. Boph was dan ook meteen de volgende logische stap als tool in de bedrijfsvoering van Dux International.

Door gebruik te maken van deze toepassing werd ons bedrijf transparant voor onze buitendienst, is de te verstrekken informatie altijd up to date en wordt onze binnendienst verlost van een hoop vragen en extra werk.

U kent het verhaal vast wel: Staan er nog facturen open? Hoeveel omzet heeft de klant gedaan? Hoeveel is er nog op voorraad van een bepaald artikel?
Met een druk op de knop stap je goed beslagen en volledig up to date bij de klant binnen en krijgt deze de bevestiging dat hij belangrijk voor je is, je bent voorbereid en kunt correct op zijn vragen inspelen, je weet tenslotte (bijna) alles over hem….

Boph werkt in twee richtingen. De buitendienst is volledig op de hoogte van de benodigde klantgegevens en de voorraadgegevens. De binnendienst heeft minder werk met het uitzoekwerk voor de buitendienst-medewerkers en werkt effectiever.

Daarnaast geeft Boph door middel van de financiële module alle verdere inzichten die je onderweg nodig kunt hebben om daadkrachtig beslissingen te nemen.

We zijn dan ook erg tevreden met deze toepassing, nu alleen de concurrent niet slimmer maken…

Terug naar beoordelingen
©2013 Boph   |   Over ons Partners   |   Gebruiksvoorwaarden   |   Privacybeleid